Wij zijn sinds 1999  actief op de uitzendmarkt en richten ons vooral op de vakgebieden techniek, productie en dienstverlening. Graag vertellen wij je over de voordelen van onze diensten én de verschillende mogelijkheden tot samenwerking.

Werving en selectie

Op zoek naar een nieuwe medewerker maar geen zin in de rompslomp van brieven en CV’s doorworstelen, tijdrovende gesprekken aangaan en onderhandelen? Besteed de werving en selectie dan met een gerust hart aan ons uit! Wij verdiepen ons in het bedrijf en in de functie, selecteren passende kandidaten en voeren de sollicitatiegesprekken. Hierna stellen we uiteindelijk één of een paar kandidaten voor. Desgewenst verzorgen wij ook de arbeidsvoorwaarden onderhandelingen.

Uitzenden

Een medewerker is langdurig ziek of je hebt tijdelijk extra capaciteit nodig vanwege een grote order. Dan schakel je eenvoudig UCV in. Wij zoeken tijdelijk personeel, dat gemotiveerd en vakbekwaam bij je aan de slag gaat. Als het wenselijk is, dan kun je eventueel na afloop van de inleenperiode de uitzendkracht in vaste dienst nemen. Dit gebeurt regelmatig, wat betekent dat wij de juiste match weten te maken.

Detacheren

Als je vooraf weet dat je voor een vaste periode een extra kracht nodig hebt, dan is detachering de oplossing. Net als bij het uitzenden zoeken wij gemotiveerd personeel, dat qua persoonlijkheid en capaciteiten past bij de functie en bij het bedrijf.

Payrolling

UCV biedt u payroll diensten aan. Met payrolling nemen wij het gehele administratieve proces voor uw personeel uit handen. U beschikt snel over vakkundig personeel zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over het salaris en overige administratieve processen voor uw (tijdelijke) professional. Uw personeelsadministratie is bij UCV in goede handen.

Alle administratieve activiteiten zoals contractbeheer met werkgevers en werknemers, urenregistratie, verloning, facturatie, contacten met UWV en belastingdienst, loonaangiften en loonbeslagen hebben we – na een gedegen voorbereiding – ondergebracht bij CA FLEXGROUP. Dit gerenommeerde en betrouwbare payrollbedrijf maakt het voor ons mogelijk ons volledig te focussen op onze core business; uitzenden en detacheren van vakbekwame werkzoekenden. Want onze kracht ligt bij het maken van de juiste koppeling tussen werkgever en werknemer.

CA FLEXGROUP beschikt over de nodige certificeringen o.a.

  • Certificering – VCU
  • Certificering – SNA-verklaring
  • Certificering – Waadi

Deze documenten kunt u hier downloaden.